1 d'octubre 2021

Versió 1.3

Aprofitant el quart aniversari de l'1 d'octubre publiquem la versió 1.3 de la web. En aquesta versió incorporem els proveïdors Netflix i Prime Video. Això és una fita important perquè amb aquestes incorporacions ja tenim totes les pel·lícules i sèries de les plataformes de streaming més conegudes"

A la pàgina d'actualitzacions hi trobareu el detall de les noves característiques

en podreu veure els detalls.

Com sempre estigueu atents al nostre compte de tuiter que anirem publicant novetats.

7 de setembre de 2021

Versió 1.1

Ara fa una setmana que vam publicar la web. Primer de tot agrair a tothom la bona rebuda i l'interès que s'ha despertat. A tuiter, els primers tres dies vam tenir una mitjana de 1.000 seguidors nous per dia. És una fita que no esperàvem i que ha superat totes les nostres expectatives. Això ens demostra que hi ha un gran interès a trobar contingut audiovisual en català.

Donar les gràcies també a tots aquells que ens heu fet arribat propostes o ens heu avisat d'errors. Aquesta web creixerà també gràcies a vosaltres.

Aprofitem també per anunciar que hem publicat la versió 1.2 de la web, que conté millores i correccions. A la pàgina d'actualitzacions en podreu veure els detalls.

I per acabar, no deixeu d'estar atents al nostre compte de tuiter que anirem publicant novetats.

1 de setembre de 2021

Publicació de la web Goita què fan ara

Acabem de publicar la primera versió de la web Goitaquefanara.cat L'objectiu d'aquesta web és recollir informació a les plataformes de reproducció en línia sobre pel·lícules i sèries en català i posar-la a l'abast de tothom.

Aquí hi trobareu tota l'oferta de pel·lícules i sèries que en aquests moments s'ofereixen a les plataformes de reproducció en línia (Rakuten, Filmin, Prime Video, etc.) Podreu veure les dades de cada pel·lícula i sèrie (títol, descripció, actors, etc.) així com un enllaç a la plataforma on poder veure-la.

Aquesta informació s'actualitza diàriament i, quan es troben noves pel·lícules i sèries es publica automàticament al seu compte de Twitter