Què és aquesta web?

Una web que recull automatitzadament el contingut en català de les plataformes de streaming i el cataloga perquè hi pugueu accedir. Hi trobareu tant pel·lícules com sèries, documentals o curts, sempre que tinguin àudios o subtítols en català.

Cada quan s'actualitzen les dades?

Les dades s'actualitzen dos cops al dia. A les vuit del matí i a les set de la tarda. D'aquesta manera, quan hi ha cap nova pel·lícula o sèrie o publiquem automàticament a les nostres xarxes socials:  Facebook,  Twitter,  Instagram i Telegram

Com puc trobar una pel·lícula?

Si voleu trobar una pel·lícula una sèrie en concret, podeu fer servir el nostre cercador (la icona de la lupa de dalt a la dreta o bé a caixa de text de baix de tot de la pàgina) Introduïu un títol, el nom d'un actor o bé una paraula del títol i se us mostraran totes les coincidències.

Exemples: Les tres bessones, Joan Pera, hotel, etc.

He trobat un error a una pel·lícula o sèrie

La plataforma obté la informació directament de les plataformes de streaming i de vegades, conté errors. Si hi trobeu cap problema, comuniqueu-nos-ho mitjançant el nostre compte de correu electrònic o les nostres xarxes socials:  Facebook,  Twitter,  Instagram i Telegram i mirarem de corregir-ho com més aviat millor.

Per què hi ha contingut que tenen el títol o la descripció en castellà?

Com la informació s'obté de les plataformes de streaming, n'hi ha que han traduït els textos i n'hi ha que no. Des del 5 d'abril de 2022 es fa una traducció automàtica al català de les descripcions en castellà quan un nou títol s'afegeix al nostre catàleg. La intenció és, a poc a poc, traduir nosaltres mateixos les descripcions en castellà i validar les traduccions automàtiques.

Conec contingut en català que no el teniu a la web

Feu-nos-ho saber! Mirarem d'afegir-lo de forma manual o automàtica. Contacteu amb nosaltres fent servir el nostre compte de correu electrònic o les nostres xarxes socials:  Facebook,  Twitter,  Instagram i Telegram o bé omplint el següent formulari.

Algú hi guanya diners?

Ningú. Tampoc hi ha cap organització a darrere. La web està feta amb la intenció de promoure material en català i per tant la llengua. Al darrera només hi som gent que vol posar el seu granet de sorra a favor del català.