Extensió per Google Chrome

Una extensió de navegador és un petit mòdul de software que permet personalitzar un navegador web per a modificar la interfície d'usuari, el bloqueig de publicitat, etc.

A Goitaquefanara hem crear una extensió per Google Chrome que ens mostra quins títols tenen àudio o subtítols en català quan estem navegant pel catàleg de Prime Video i de Netflix. En el menú principal de Prime Video i Netflix, també s'afegeix una nova opció: Tot en català, que permet anar a la pàgina del catàleg de Goitaquefanara i veure el total de títols oferts per aquella plataforma.

A més, aquesta extensió, en reproduïr una pel·lícula o sèrie de Prime Video, també mostra el títol en català. Això és degut a què Prime Video té aquesta informació però avui dia no l'està mostrant.

Com fer-la servir?

Primer de tot heu d'anar a la pàgina de l'extensió que es pot trobar en el següent enllaç.

En aquesta pàgina només heu de clicar al botó Afegeix a Chrome i quan s'obri una finestra emergent clicar al botó Afegeix extensió.

Un cop fet això, en navegar pel catàleg de Prime Video i de Netflix ja veureu marcades aquelles pel·lícules i sèries que tenen àudio o subtítols en català.