Imatge del cartell del títol
Pel·lícula TP SUB
Clase valiente
Descripció

És per això que el seu estudi ha portat a les ciències polítiques i de la comunicació a dominar estratègies i tècniques que els polítics i els mitjans de comunicació apliquen diàriament i a gran escala. La Classe Valenta tampoc amaga una posició política: la democratització de les eines lingüístiques seria un pas essencial per a avançar cap a una societat igualitària i madura. Diversos experts de diferents àrees del coneixement ens brinden les seves perspectives sobre el tema, proporcionant a l'espectador importants troballes sobre com construïm la realitat que ens envolta, fins i tot en els aspectes més quotidians.

Es por eso que su estudio ha llevado a las ciencias políticas y de la comunicación a dominar estrategias y técnicas que los políticos y los medios de comunicación aplican a diario y a gran escala. La Clase Valiente tampoco esconde una posición política: la democratización de las herramientas lingüísticas sería un paso esencial para avanzar hacia una sociedad igualitaria y madura. Varios expertos de diferentes áreas del conocimiento nos brindan sus perspectivas sobre el tema, proporcionando al espectador importantes hallazgos sobre cómo construimos la realidad que nos rodea, incluso en los aspectos más cotidianos.

  •       Subtítols en català   Modalitats: Lloguer (SD): 1.99 € / 48 H.Lloguer (HD): 2.99 € / 48 H.Compra (SD): 5.99 €Compra (HD): 7.99 €
  • Web
    App

Darrera actualització: 8 de juny de 2023 a les 08:02