Frozen II

Descripció

Per què va néixer Elsa amb poders màgics? La veritat sobre el seu passat l'està esperant en un emocionant viatge cap al desconegut, als boscos encantats i les mars fosques molt més allà de Arendelle. Sent una crida que segurament li donarà respostes, encara que també siguin una amenaça per al seu regne. Acompanyada per Anna, Kristoff, Olaf i Sven, emprendrà un perillós i extraordinari viatge. En Frozen, Elsa temia que els seus poders anessin massa per a aquest món. En Frozen II, desitja amb totes les seves forces que siguin suficients.

¿Por qué nació Elsa con poderes mágicos? La verdad sobre su pasado la está esperando en un emocionante viaje hacia lo desconocido, a los bosques encantados y los mares oscuros mucho más allá de Arendelle. Siente una llamada que seguramente le dará respuestas, aunque también sean una amenaza para su reino. Acompañada por Anna, Kristoff, Olaf y Sven, emprenderá un peligroso y extraordinario viaje. En Frozen, Elsa temía que sus poderes fueran demasiado para este mundo. En Frozen II, desea con todas sus fuerzas que sean suficientes.

  •    Àudio en català      Modalitats Lloguer (SD): 2.99 € / 48 H.Lloguer (HD): 3.99 € / 48 H.Compra (SD): 11.99 €Compra (HD): 13.99 €
  • Web
    App
  •    Àudio en català      Modalitats Subscripció
  • Web
    App