Imatge del cartell del títol
Pel·lícula 12+ DOB SUB
Els jocs de la fam: Balada de refilaires i serps
Descripció

Ambientada en un Panem postapocalíptico, la preqüela dels Jocs De la Fam ens fa retrocedir diverses dècades abans del començament de les aventures de Katniss Everdeen. És el matí de la collita que donarà principi als desens Jocs de la Fam. En el Capitoli, Coriolanus Snow, de divuit anys, es prepara per a una oportunitat única: aconseguir la glòria com a mentor dels Jocs. La casa dels Snow, abans tan influent, travessa temps difícils, i la seva destinació depèn del fet que Coriolanus aconsegueixi superar als seus companys en enginy, estratègia i encant com a mentor del tribut que li sigui adjudicat.

Ambientada en un Panem postapocalíptico, la precuela de Los Juegos Del Hambre nos hace retroceder varias décadas antes del comienzo de las aventuras de Katniss Everdeen. Es la mañana de la cosecha que dará comienzo a los décimos Juegos del Hambre. En el Capitolio, Coriolanus Snow, de dieciocho años, se prepara para una oportunidad única: alcanzar la gloria como mentor de los Juegos. La casa de los Snow, antes tan influyente, atraviesa tiempos difíciles, y su destino depende de que Coriolanus consiga superar a sus compañeros en ingenio, estrategia y encanto como mentor del tributo que le sea adjudicado.

  • Àudio i subtítols en català         Modalitats: Lloguer (SD): 3.99 € / 48 H.Lloguer (HD): 4.99 € / 48 H.Compra (SD): 11.99 €Compra (HD): 13.99 €
  • Web
    App

Darrera actualització: 15 d'abril de 2024 a les 18:07