Imatge del cartell del títol
Pel·lícula 16+ DOB SUB
Petites cartes indiscretes
Descripció

Anys 20. A la ciutat costanera de Littlehampton, la devota Edith Swan (Olivia Colman) i altres habitants de la localitat comencen a rebre cartes indiscretes escrites amb un llenguatge tan excèntric com obscè. Ràpidament les sospites recauen sobre Rose Gooding (Jessie Buckley), una veïna impetuosa que veu com la seva llibertat i la custòdia de la seva filla perillen a causa d'aquestes acusacions. Mentre les cartes continuen assolant la població, l'agent de policia Gladys Moss (Anjana Vasan) posarà el seu enginy a treballar per a resoldre el misteri i atrapar al veritable culpable de tot aquest garbull.

Años 20. En la ciudad costera de Littlehampton, la devota Edith Swan (Olivia Colman) y otros habitantes de la localidad empiezan a recibir cartas indiscretas escritas con un lenguaje tan excéntrico como obsceno. Rápidamente las sospechas recaen sobre Rose Gooding (Jessie Buckley), una vecina impetuosa que ve cómo su libertad y la custodia de su hija peligran debido a estas acusaciones. Mientras las cartas siguen asolando la población, la agente de policía Gladys Moss (Anjana Vasan) pondrá su ingenio a trabajar para resolver el misterio y atrapar al verdadero culpable de todo este embrollo.

 • Àudio i subtítols en català         Modalitats: Lloguer (SD): 3.99 € / 48 H.Lloguer (HD): 4.99 € / 48 H.Compra (SD): 11.99 €Compra (HD): 13.99 €
 • Web
  App
 •    Àudio en català      Modalitats: Lloguer (HD): 4.99 € / 48 H.
  Fins el 4 de gener de 2025
 • Web
  App
 • Àudio i subtítols en català         Modalitats: Lloguer: 4.99 € / 72 H.
  Fins el 18 de novembre de 2024
 • Web
 • Aquestes plataformes podrien oferir la versió en català:
  Icona de plataforma de Streaming 
  Participa en la campanya de Plataforma per la Llengua.

Darrera actualització: 20 de juliol de 2024 a les 05:02