One Shot

Descripció

L'equip del tinent Blake Harris ha de treure a un important sospitós de terrorisme d'una base secreta de la CIA situada en la mar Bàltica. Zoe Anderson, una jove analista de la CIA, també participa en la missió. De sobte, uns insurgents armats ataquen la presó durant el trasllat del presoner, anomenat Masu Mansur. L'equip del tinent Harris creu que Mansur té informació sobre un atemptat que es durà a terme a Washington D.C i farà tot el possible per a treure-li de la base amb vida.

El equipo del teniente Blake Harris debe sacar a un importante sospechoso de terrorismo de una base secreta de la CIA situada en el mar Báltico. Zoe Anderson, una joven analista de la CIA, también participa en la misión. De repente, unos insurgentes armados atacan la cárcel durante el traslado del prisionero, llamado Masu Mansur. El equipo del teniente Harris cree que Mansur tiene información sobre un atentado que se llevará a cabo en Washington D.C y hará todo lo posible para sacarle de la base con vida.

  •    Àudio en català      Modalitats Lloguer (SD): 3.99 € / 48 H.Lloguer (HD): 4.99 € / 48 H.Compra (SD): 11.99 €Compra (HD): 13.99 €
  • Web
    App