Imatge del cartell del títol
Pel·lícula 6+ DOB SUB
Un cabaret al camp
Descripció

Un agricultor munta un autèntic espectacle per a salvar la seva finca de la fallida en aquesta comèdia optimista inspirada en una fabulosa història real. Aquesta entranyable pel·lícula se centra en David, un jove pagès de Cantal (França) que, per a salvar la seva finca de la fallida, decideix muntar un cabaret en ella. El director de "Tímids anònims" o "Una família de lloguer", Jean-Pierre Améris, abandona l'habitual to dramàtic amb el qual es representa el món rural per a mostrar "una petita comunitat remota composta per una mescla complexa i emocionant de pagesos i artistes urbanites amb prejudicis els uns cap als altres". Diversitat, reivindicació i tolerància són la base d'aquest pintoresc 'xou' ple de singulars personatges.

Un agricultor monta un auténtico espectáculo para salvar su finca de la quiebra en esta comedia optimista inspirada en una fabulosa historia real. Esta entrañable película se centra en David, un joven campesino de Cantal (Francia) que, para salvar su finca de la quiebra, decide montar un cabaré en ella. El director de "Tímidos anónimos" o "Una familia de alquiler", Jean-Pierre Améris, abandona el habitual tono dramático con el que se representa el mundo rural para mostrar "una pequeña comunidad remota compuesta por una mezcla compleja y emocionante de campesinos y artistas urbanitas con prejuicios los unos hacia los otros". Diversidad, reivindicación y tolerancia son la base de este pintoresco 'show' lleno de singulares personajes.

 •    Àudio en català      Modalitats: Lloguer (SD): 3.99 € / 48 H.Lloguer (HD): 4.99 € / 48 H.Compra (SD): 9.99 €Compra (HD): 10.99 €
 • Web
  App
 • Àudio i subtítols en català         Modalitats: Lloguer (HD): 3.99 €
  Fins el 18 d'octubre de 2024
 • Web
  App
 • Aquestes plataformes podrien oferir la versió en català:
  Icona de plataforma de Streaming 
  Participa en la campanya de Plataforma per la Llengua.

Darrera actualització: 18 de juliol de 2024 a les 05:30